Ons team

Simone Koggel van Erve Vechtdal neemt haar gasten mee op Koe Safari

Samen maken we het onvergetelijk

Simone

Simone Koggel heet u van harte welkom op Erve Vechtdal. Zij is de drijvende kracht achter dit moderne bedrijf, waar landbouw, natuur, recreatie, educatie èn koelinair elkaar versterken. Samen met haar team maakt ze het graag voor al haar gasten onvergetelijk. Gastvrouw Simone neemt u mee op Koe Safari en laat u kennis maken met het Overijsselse Vechtdal.

 

Monique Tineke Annet Marian Henriëtte 

 

Zijn onze vaste krachten in de horeca, echte Erve Vechtdal Toppers! Zij zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt bij Erve Vechtdal.

 


Gerrit Jan

Dierenwelzijn staat bij ons op de eerste plaats. Gerrit Jan helpt Simone met de verzorging van de koeien, het agrarische werk in de Roundhouse en op het land.

 

Kevin

Huishond Kevin ontvangt alle gasten met enthousiasme.

 

Schitter

Het Brandrode Vechtdal Rund is de echte ster van Erve Vechtdal, de basis waar het hele bedrijf op draait. De leidster van de eerste kudde Brandrode runderen was Schitter. Een stoere koe die met verve haar kudde bestierde. Nog steeds houdt Schitter de wacht over Erve Vechtdal. Zij is de inspiratie en zorgt ervoor dat alle medewerkers het iedere dag weer SchitteRund maken voor alle gasten.