Horeca

Ervaar de Overijsselse gastvrijheid

Erve Vechtdal heet u van harte welkom. Schuif gezellig aan in het restaurant, neem plaats op het terras en geniet van de prachtige omgeving en de heerlijke gerechten. Hier proef je het Overijsselse Vechtdal. Wij werken zoveel mogelijk met pure en eerlijke producten uit de streek.

Erve Vechtdal is de ideale uitvalbasis voor wandelaars, fietsers, kanoërs of per sloepje die even willen uitrusten en genieten. Maar ook voor uw besloten feest bent u bij Erve Vechtdal aan het juiste adres. En wist u dat u ook bij ons ook kunt vergaderen?

Bij Erve Vechtdal geniet u van een huisgemaakt broodje, koffie met gebak of één van onze heerlijke borrelplanken. Of u nu uitgebreid de tijd wilt nemen om bij te kletsen over koetjes en kalfjes of in alle rust wilt genieten. Alleen, met z’n tweeën, met het gezin of met een groep. Bij Erve Vechtdal voelt iedereen zich thuis.

Restaurant en terras

Onze horeca is dagelijks geopend tussen 10.00 en 18.00 uur.

Wees welkom voor de lunch, geniet van heerlijke koffie met natuurlijk iets lekkers, of sluit de dag af met één van onze borrelplanken vol lokale lekkernijen.

Op ons gezellige terras heeft u een prachtige uitzicht over het bijzondere natuurgebied. Misschien ziet u in de verte de Brandrode Vechtdal Runderen wel grazen. Ook in ons gezellige restaurant voelt u zich gelijk thuis in onze ongedwongen sfeer.

Wij begroeten u graag.

De gehaktballen van Simone
Borrelplanken van Erve Vechtdal Koe Safari

Iets te vieren

Erve Vechtdal is de perfecte locatie voor uw familiefeest, jubileum, herdenking, bruiloft of partij. Onze zaal is ruim genoeg voor een groot gezelschap van 100 gasten, maar dankzij de speelse indeling en mogelijkheden is de ruimte ook heel geschikt voor feesten en bijeenkomsten met kleine groepen. Wij maken het intiem of juist uitbundig, maar net wat u voor ogen heeft.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Wilt u uitgebreid lunchen of dineren, of gaat de voorkeur uit naar een hapjes buffet? Bij ons is alles mogelijk. We stellen samen met u een passend menu samen en adviseren u graag.

Ook is het mogelijk om leuke arrangementen voor u en uw gasten te organiseren, zoals bijvoorbeeld een Koesafari of een tochtje over de Vecht in een sloepje of met de reuzenkano.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen met ons de mogelijkheden te verkennen.

Vergaderen aan de Vecht

Vergaderen op locatie doet u het liefst in een inspirerende omgeving. Erve Vechtdal is een fijne rustige vergaderlocatie, voorzien van alle moderne gemakken. Wij zorgen voor alle faciliteiten zodat u zich met uw team kunt richten op de inhoud.

Tussen het vergaderen door is het mogelijk om te werken aan de teambuilding. Door bijvoorbeeld met elkaar op Koesafari te gaan of één van onze andere arrangementen te boeken.

Onze vergaderlocatie biedt ruimte aan 30 personen in een U-opstelling en 50 personen als u kiest voor een theateropstellling.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen met ons de mogelijkheden te verkennen.

Vergaderen bij Erve Vechtdal