Samen werkt sterk in het Vechtdal

De kudde brandrode runderen van Erve Vechtdal

Inspiratie, netwerk en ontspanning

“Door de handen ineen te slaan, samen te werken en gebruik te maken van elkaars kracht en kwaliteiten ontstaan de mooiste dingen.” Dat is het uitgangspunt van onderneemster Simone Koggel van Erve Vechtdal.

 

Op haar bedrijf komen natuur, landbouw, recreatie en horeca samen zodat het hele gebied zowel ecologisch als economisch kan groeien.

Dat bereik je alleen door samen te werken en elkaar te laten stralen.

 

Tijdens dit speciale arrangement in samenwerking met Mooirivier en Sloep Omm’n, maakt u kennis met dit inspirerende bedrijf en het prachtige gebied.

Per sloep vertrekt u vanaf Mooi Rivier naar Erve Vechtdal. Hier wordt u hartelijk ontvangen door Simone die u meeneemt op Koe Safari door het gebied.

U hoort uit de eerste hand hoe het Simone is gelukt om middenin een Natura2000 gebied dit te realiseren. Ondertussen geniet u van de prachtige natuur en heerlijke streekgerechten uit het Vechtdal. En u maakt kennis met wel hele bijzondere bewoners van het gebied, de kudde Brandrode Runderen uit het Vechtdal.

 

Aan het einde van de dag gaat u met een hoofd vol inspiratie weer naar huis. Want Simone bewijst u tijdens deze dag 1 ding: “Het kan wél!”

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dit arrangement